Qui som

video-amma-andorra
Reprodueix vídeo
L’art de de fer fort i bonic el que és fràgil.

Coneix-nos una mica més

El nostre logo representa les fulles de l’arbre japonès Ginkgo. Aquest arbre és conegut com a portador d’esperança, símbol de la vida i renovació. Les fulles tenen els colors d’Andorra i alhora, representen els colors primaris que donen vida a la resta de colors. La fulla groga del mig representa l’or que repara. Com la cultura kintsugi japonesa, l’art de fer fort i bonic allò que és fràgil. Quan alguna cosa ha patit un dany i té una història, es torna més bell.  

AMMA és una associació sense ànim de lucre formada per persones afectades, families i voluntaris. Neix amb la finalitat de contribuir en la divulgació i coneixement de les malalties minoritàries d’Andorra, defensar els drets de les persones afectades per aquestes malalties encara moltes desconegudes o sense tractament i orientar i ajudar a les famílies. L’associació Contribueix a l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible amb les nostres accions (ODS). 

El logo de AMMA representa les fulles de l’arbre japonès Ginkgo. Aquest arbre és conegut com a portador d’esperança, símbol de la vida i renovació. Les fulles tenen els colors del principat d’Andorra i alhora, representen els colors primaris que donen vida a la resta de colors. La fulla groga del mig representa l’or que repara. Com la cultura kintsugi japonesa, l’art de fer fort i bonic allò que és fràgil. Quan alguna cosa ha patit un dany i té una història, es torna més bell.  

Què és el que ens motiva