Presentació del llibre de Mario Chimenea ‘Camino en verso. de nieves a tormentas en el pirineo’

Presentació del llibre de Mario Chimenea ‘Camino en verso. de nieves a tormentas en el pirineo’

AMMA avui ha estat present a la presentació del llibre de Mario Chimenea ‘Camino en verso. de nieves a tormentas en el pirineo’.

La presentació ha tingut lloc avui a les 19h a l’ambaixada espanyola a càrrec de l’escriptor Manel Gibert i amb la presència de la Ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, l’Ambaixador espanyol, la Ministra de Cultura i Esports i tres membres de la Junta.

Els beneficis d’aquest llibre tant especial format per 202 haikus (poemes japonesos), es destinaran íntegrament a l’Associació de Malalties Minoritàries. El nostre gran agraïment per aquest gest tant especial que ajuda a tots els nostres afectats i afectades. Gràcies Mario! #TotsSomÚnics #SomVisibles

 I és que, tal com us vam comentar, els beneficis d’aquest llibre tant especial format per 202 haikus (poemes japonesos), es destinen íntegrament a l’Associació de Malalties Minoritàries i el trobareu a Llibreria.

Un llibre especial a favor de tots els nostres afectats i afectades de #malaltiesminoritàries 💚 #TotsSomÚnics #SomVisibles