Publicació Audiollibre El Secret dels AMMIS

EL secret del AMIS en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Benvingut!


El llibre forma part d’un projecte complet i molt més ampli que té per objectiu la visibilització de les malalties minoritàries.
Pots acostar-te a la llibreria a demanar-ho i tenir-ho en format llibre físic amb unes il·lustracions molt amenes.

El llibre es podrà adquirir sol o acompanyat d’una mascota. 

L’ajudant del mestre protagonista, l’MPATIK surt del conte i és també un nino interactiu de peluix. Aqui sota podeu veure el primer prototip que vam fer.

Serà possible jugar amb ell a canviar-li les expressions de les emocions bàsiques acompanyant les situacions del conte i tindrà també la seva pròpia guia didàctica.

A la versió de llibre físic hi haurà un QR on aquesta informació s’anirà actualitzant i s’aniran aportant noves activitats i recursos i podrás aprofitar el descompte per tenir ja el llibre.

Si el teu cas és voler poder escoltar-lo en qualsevol moment i en qualsevol lloc t’oferim la nostra versió en format audiollibre.

Al llarg de la història es van plantejant les diferents situacions que treballen l’empatia amb les persones afectades per una malaltia minoritària, i els superpoders dels ammis com són; la perseverança, el valor, el control de la ira, la capacitat d’adaptació, la por a la soledat i a sentir-se diferent, la gestió de les emocions, el fet de sentir-se diferent, etc.

El conte s’acompanya també d’una guia didàctica amb recursos i suggeriments d’activitats pels pares i mares per poder treballar els continguts en família.

El secret del amis