celebració del Dia Mundial de les #MalaltiesMinoritàries a l’Auditori Nacional d’Andorra.

celebració del Dia Mundial de les #MalaltiesMinoritàries a l’Auditori Nacional d’Andorra.

Gràcies a totes les persones que vau assistir ahir a l’acte de celebració del Dia Mundial de les #MalaltiesMinoritàries a l’Auditori Nacional d’Andorra. Un auditori que es va omplir i on AMMA va comptar amb la presència del Molt Il.lustre Cap de Govern, Xavier Espot Zamora i diferents autoritats. Es va poder difondre el vídeo de divulgació de l’associació, es va nomenar primer membre d’honor a @nahuquetzal_16 pels seus valors i també es van repartir els premis del 3r Concurs fotogràfic.

El psicòleg Tomas Navarro va fer una magnífica conferència al voltant de la “La Malaltia, resiliència i fortalesa emocional”i va aconseguir que tots els presents estiguessin ben atents i atentes.

Un acte com aquest, novament, no hagués estat possible sense els nostre voluntaris i voluntàries i la presència de tots vosaltres. MOLTES GRÀCIES a tots i a totes.

Concurs Fotogràfic – Entrega de premis

El dia de l’acte de celebració de les #MalaltiesMinoritàries diferents membres de la Junta van poder entregar els Premis al 3r concurs fotogràfic d’AMMA als guanyadors @fatifufatus @carlafilipe2013 i @merinieto Gràcies a les empreses Restaurant Andrea, @ammamassages i @farmacia_guitart s’han emportat diferents premis.

Volem donar les gràcies a tots els que vau participar i votar. Gràcies a vosaltres hem estat visibles. #SomVisibles 

Membre d’honor

Ara molt important, el nostre 1a Membre d’Honor!

Aquest és el trofeu fet per @made_in_grid  que Nahuel Carabaña va rebre el passat dimarts com a Primer Membre d’Honor de la nostra associació.
Volem agrair-li el gest que va tenir amb nosaltres i els valors que va demostrar. Gràcies @nahuquetzal_16 !! @federacioandorranaatletisme #SomVisibles