AMMA tira endavant el 2n Concurs de fotografia de Malalties Minoritàries

concurs fotogràfic amma

AMMA tira endavant el 2n Concurs de fotografia de Malalties Minoritàries

El proper 28 de febrer celebrarem el dia de les malalties minoritàries i novament, AMMA tira endavant un concurs fotogràfic per a visibilitzar-les. És la segona edició i fins el 25 de febrer es podrà participar a la xarxa sociat d’Instagram. 
 
A continuació adjuntem les bases del concurs. Heu de tenir en compte que per participar heu de: 
 
   • Fer una fotografia i penjar-la a instagram posant el hashtag #SomVisibles i etiquetant a @amma_andorra (Només una per persona).
   • Explicar en el post el valor que relaciona la fotografia amb les malalties minoritàries. Si no es fa cap comentari, no s’acceptarà. 
   • Compartir la fotografia a les històries etiquetant novament a @amma_andorra i posant #SomVisibles. Compte! Importat! Si es té el compte privat caldrà fer una còpia de pantalla i enviar un missatge privat a AMMA i ensenyant que s’ha fet. 
   • El 25 de febrer a les 0h s’acabarà el concurs i els membres de la junta escolliran les 4 millors fotografies. 
   • El 26 de febrer compartiran al instagram d’AMMA les 4 fotografies finalistes i la més votada fins les 0h del dia 27 serà la guanyadora. Aquest any, a diferència de l’any passat, hi haurà premi per les tres primeres gràcies als nostres col.laboradors (Amma Massages, Capricho de Luna i Pizzeria Angelo). 
 
* Poden participar els residents majors d’edat d’Andorra.