AMMA tira endavant el Concurs 2023 de fotografia de Malalties Minoritàries

AMMA tira endavant el Concurs 2023 de fotografia de Malalties Minoritàries

L’art transcendeix les barreres creades per la geografia, el llenguatge, la capacitat física i condició de cadascun. L’art té el poder de comunicar el que les paraules no aconsegueixen. Una imatge perdura en la nostra ment a través de les emocions que ens transmet.

Les persones amb Malalties minoritàries (MM) demostren cada dia la seva fortalesa, determinació optimisme, i que les barreres són per superar-les. Per aixó volem demostrar el compromís dels pacients, de les organitzacions d’aquets, del seus familiars, dels metges i altres persones de la comunitat, per crear consciència sobre les MM i expressar les seves històries úniques a través de fotografies originals en un concurs de fotografoa anomenat “Malaties minoritàries”.

Aquest consurs de fotograia que convida a tota la societat, inclosos els pacients amb MM i la comunitat que els envolta, a revelar les seves realitats, percepcions i experiéncies personalsa travès de la fotografia digital, perquè la resta del mon pugui veure’ls com el que són: art.